Tietoja Vetokonsultit Oy:stä

Vetokonsultit Oy on perustettu vuonna 1984.

Alun perin liikkeenjohdon konsultoinnin parissa toiminut yritys muuttui nopeasti tietoteknisten palvelujen kasvun ja mikrotietokoneiden vallankumouksen myötä ohjelmistotaloksi.

Ohjelmistoja tehtiin konsultoinnin aatemaailmaan nojautuen asiakaskohtaisesti räätälöiden. Vähitellen huomattiin, että useat asiakkaat tarvitsivat samantapaisia ratkaisuja, samoja moduuleita, mutta kuitenkin omien tarpeidensa mukaisina sovituksina. Tästä alkoi kehitys kohti järjestelmiä, joissa voidaan mahdollisimman tehokkaasti hyödyntää jo tehtyjä ratkaisuja huomioiden kuitenkin asiakaskohtaiset erityispiirteet. Tämä tarkoittaa, että valmis tietojärjestelmäpohja voidaan ottaa käyttöön edullisesti jopa tunneissa, ja pienillä lisäkehitysaskeleilla järjestelmämme optimoidaan juuri asiakkaamme toimintatapoihin.

Ratkaisujen yleiskäyttöisyys, joustavuus ja laajennettavuus ovat tärkeitä asioita Vetokonsultit Oy:n tavassa ratkaista ongelmia. Toiminnassa pyritään pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. "Asiakasta ei jätetä" on tärkeä tunnuslauseemme.

Tutustu palveluihimme

 Toimistokuva